Πολιτική Επιστροφών

Κάθε πελάτης έχει το δικαίωμα να επιστρέψει τα προϊόντα που παρέλαβα εντός 14 ημερών. Τα προϊόντα θα πρέπει να βρίσκονται στην αρχική τους κατάσταση όπως παρελήφθησαν συνοδευόμενα από όλα τα παραστατικά ( απόδειξη, τιμολόγιο κτλ) . Στην περίπτωση αυτή και μόνο δύναται να σας επιστραφεί το σύνολο των χρημάτων έχοντας αφαιρέσει τα έξοδα αποστολής. Επιστροφές που οφείλονται σε μικροφθορές της συσκευασίας του προϊόντος οι οποίες μπορούν να συμβούν κατά τη μεταφορά και δεν επηρεάζουν το προϊόν καθέ αυτό γίντοναι δεκτές αφαιρώντας τα έξοδα μεταφοράς. Σε περίπτωση ελλατωματικού προϊόντος θα πρέπει να μας ενημερώσετε το αργότερο εντός 7 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής έτσι ώστε να προβούμε στην επιστροφή ολόκληρου του ποσού.

Ακύρωση παραγγελίας

Η ακύρωση της παραγγελίας σας γίνεται χωρίς χρέωση σε περίπτωση που προβείτε στην ακύρωσή της πριν την εκτέλεση αυτής . Σε περίπτωση ακύρωσης αφού έχει αποσταλεί αλλά δεν παραλειφθεί από εσάς, επιβαρύνεστε με τα έξοδα μεταφοράς.

Επιστροφή ή ακύρωση παραγγελίας με δωρεάν μεταφορικά

Σε περίπτωση παραγγελίας με δωρεάν μεταφορικά αφού έχει αυτή αποσταλεί επιβαρύνεστε με τα έξοδα μεταφοράς τα οποία έχει καταβάλλει η εταιρίας μας.